Welkom
Wie zijn wij
Welke diensten bieden wij
Startende ondernemer
Tarieven
Contact
ACIS FLEVO AdministratiekantoorAdministratie en Belastingen
Welke diensten bieden wij

Administratie
Meten is weten! De ondernemer heeft tijd nodig voor ondernemen. Administratie is een noodzakelijk onderdeel maar vaak tijdrovend en dus een crime voor de ondernemer, zeker een kleinschalige ondernemer. Door dit aan derden uit te besteden houdt u zich bezig met het echte ondernemen. ACIS Flevo is flexibel en werkt ook op basis van detachering. 

Interim

U zoekt een (deeltijd) administrateur voor een bepaalde periode? Ook dat is mogelijk. Het komt immers steeds vaker voor dat u als ondernemer wel de nodige administratieve zaken te verwerken heeft maar dat dit bijvoorbeeld voor één of twee dagen of zelfs maar een halve dag werk per week of maand is. Wij kunnen u op dat gebied van dienst zijn met uitstekende kennis van zaken.

Boekhouder - controller of administratiekantoor

Eigenlijk verschillen de termen boekhouder en administratiekantoor niet zoveel van elkaar. In het algemeen is een boekhouder een solist; geen meerdere medewerkers in een organisatie en geen netwerken met andere bedrijven.
Onze persoonlijke service komt sterk overeen met die van een boekhouder, wij zijn een organisatie met een veelzijdige ervaring in een bedrijvennetwerk en zijn gewend alle zaken in “control” te hebben bij het beheersen en het behalen van uw doelstelling. Hoe u ons ook wilt zien, ons administratiekantoor is u graag van dienst.


BTW aangifte

Indien u uw administratie voor een deel zelf verricht, kunt uw aangifte omzetbelasting en aangifte intracommunautaire prestaties - indien u leveringen binnen de EU verricht - door ons in laten vullen. Wij berekenen aan de hand van uw omzetcijfers, betaalde voorbelasting en import de af te dragen of te ontvangen omzetbelasting. Indien wij uw administratie vanaf de basis verzorgen heeft u hier helemaal geen omkijken naar. Uw aangifte omzetbelasting wordt dan periodiek door ons ingevuld. 


Begeleiding van starters 

Starters hebben vaak behoefte aan een maximale begeleiding terwijl er nog weinig of geen inkomsten zijn gemaakt. Omdat wij ernaar streven met al onze klanten een langdurige relatie op te bouwen, zijn wij graag bereid om tijd en energie in een startende onderneming te investeren. Wij kunnen starters een aantrekkelijk financieel aanbod doen.

Belastingaangifte ’s particulieren
Het invullen van de belastingaangifteformulieren is een dienst waar veel van onze klanten gebruik van maken. Wanneer u zich tijdig meldt, garanderen wij u dat uw belasting aangifte voor de deadline van 1 april wordt ingeleverd. Aanmelden kan telefonisch via telefoonnummer 0321-312025 of stuur een e-mail. 

Consultancy – advies : 
Ook de kleine ondernemer met personeel heeft te maken met Arbo—Milieu—Veiligheid—BHV. Door jarenlange ervaring en actuele kennis van zaken zijn wij een goede partner en aanvullende ondersteuning bij het aanvragen van o.a. een omgevingsvergunning.

ONLINE BOEKHOUDEN - 

Tegenwoordig is een "on line" boekhoudprogramma niet weg te denken bij de verwerking van een administratie.  Boekhouding - facturatie - rechtstreekse bankkoppeling: alles om het nog eenvoudiger te maken.
* Het bespaart veel tijd - permanent een realtime overzicht - duidelijk en snel; met name voor startende ZZPers eenvoudig om onder begeleiding zelf een stukje administratie bij te houden.
Acis Flevo maakt gebruik van online boekhouden met   Dit programma is gebruiksvriendelijk, zeer compleet én betaalbaar - eenvoudig naar eigen wensen in te delen en uit te breiden.
Het is eenvoudig om een abonnement via Acis Flevo af te sluiten en zo samen op simpele wijze een moderne boekhouding bij te houden.